Feestfabriek Benny & Lenny

  012 213 583

Kinderanimatie

Shows

Praktisch:

De shows duren 60 minuten of 2 x 45 minuten met een korte pauze. Wij zorgen standaard voor een passende geluids- en lichtinstallatie voor een 100-tal personen en een feestdecor. Uitbreiding is op aanvraag mogelijk.

Benny & Lenny's Feestshow

Een hyperactieve kindershow met knotsgekke feestopdrachten en coole kindermuziek. De kinderen dansen, springen, lachen, ... als feestvarkens. Contacteer ons voor meer info!

Benny & Lenny's Kidsdisco

Tafels en stoelen aan de kant.Wij zorgen voor een coole geluids- en lichtinstallatie met een flitsend decor en massa's rook.
Hippe hits, coole dansjes en superleuke spelletjes maken het helemaal af. Contacteer ons voor meer info!

Benny & Lenny's Swingfabriek

Alle remmen los want de meest swingende fabriek opent zijn deuren. Liedjes meebrullen, kazouen, dansen, tieren, uit je dak gaan...
Contacteer ons voor meer info!

Benny & Lenny's Carnavalshow

Een knallende show met een carnavaleske polonaise, carnavalskrakers, prins en prinsesverkiezing, waardeloze prijzen en een heuse polonaise...
Contacteer ons
voor meer info!

Clownshow

Een knotsgekke combinatie van lachen, zingen, dansen, goochelen, ballonplooien in één show.
Contacteer ons voor meer info!

Randanimatie

Praktisch:

Onderstaande animaties zijn te boeken per uur.Ballonplooien

Een enthousiaste kinderanimator draait in een handomdraai hypercreatieve figuren voor elk kind.
Contacteer ons voor meer info.

Ballonnenclown

Een enthousiaste en vrolijke clown zie je al van meters ver staan. Hij plooit ballonnen,jongleert en tovert een glimlach op gezichten. De eyecatcher voor een geweldig feest!
Contacteer ons voor meer info!

Kindergrime

We toveren met professionele schminkmaterialen elk gezicht om in een maffe mummie, een vrolijke vlinder of een huiveringwekkende heks,….  Onze grimeuses hebben jaren ervaring en scholen zich bovendien constant bij.
Contacteer ons voor meer info!

Glittertattoo

Een tijdelijke glittertattoo is heel populair. Beste ouders, geen paniek … een glittertattoo is perfect verwijderbaar. Een originele animatie voor jong en oud om snel te schitteren op elk feestje!
Contacteer ons voor meer info!

Circusinstuif

Gedurende een bepaalde tijd wordt een aantal kinderen ingeleid in de beginselen van het circus. Voor gevorderden kan natuurlijk ook een uitgebreid gamma aan tips en trucs aangeboden worden. Alle mogelijke circusattributen kunnen naar hartenlust uitgeprobeerd worden. Contacteer ons voor meer info!

Kapsalon Kakelkont

Kapsalon Kakelkont is een zeer speciaal kapsalon. Hier geen klassieke kapsels, maar enkel gekke creaties met pluimen, bloemen, draad, kralen, stokjes, in alle kleuren van de regenboog. Naast babbelzieke kapsters vind je hier ook nagelartiesten. Zij toveren elke nagel om in een waar kunstwerk.Eventueel te boeken in combinatie met onze feestcaravan. Contacteer ons voor meer info!